Εγγραφή | Συνδεση


Το iPhone έκανε δημοφιλή την ιδέα των οθονών multitouch και τον περασμένο μήνα η Microsoft κυκλοφόρησε τη συγκεκριμένη τεχνολογία στο Surface, έναν υπολογιστή τραπεζιού που κοστίζει κοντά στα 10.000 δολάρια! Ήρθε λοιπόν η σειρά των μηχανικών του Eyebeam, ένα κέντρο τέχνης και τεχνολογίας με βάση τη Νέα Υόρκη, που δημιούργησαν μία αντίστοιχη συσυκευή με το Surface, πιο συμμαζεμένο όμως, ενώ όλα είναι open-source.

Το όνομά του είναι Cubit ενώ το άνοιγμα του σχήματος του hardware και του κώδικα του software αναμένεται να ρίξει σημαντικά το κόστος της συσκευής ενώ θα απογειώσει τις δυνατότητές της μιας και θα δώσει μία πλατφόρμα στους κατασκευαστές ώστε να δημιουργήσουν εφαρμογές για mutitouch συσκευές, κάτι που μέχρι τώρα σε γενικές γραμμές έλειπε.

Οι οθόνες multitouch δεν είναι καινούργια ανακάλυψη και σε ερευνητικό επίπεδο υπάρχουν για δεκαετίες. Έτσι η συγκεκριμένη συσκευή, που ακόμα δεν υπάρχει ολοκληρωμένη, θα κοστίσει από 500 έως και 1000 δολάρια, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που θα επιλέξει κάποιος.

Ποιοι ψηφισαν αυτο το άρθρο



sex
ολυμπιακός παναθηναϊκός παοκ αεκ αρης
τζουλια 3ο dvd tzoulia dvd 2 video
Το digme είναι το καλύτερ social bookmarking site στην Ελλάδα. Μπορείτε να υποβάλετε άρθρα, links, να τα ψηφίσετε και να σχολιάσετε καθώς και να γραφτείτε σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα.